Registrera

Nettiquette

Bästa tävlingsdeltagare,

vi är måna om att alla deltagare bidrar till en trevlig kommunikation. Vi ber dig därför att använda en hövlig ton inom vår grupp. Tänk på att det på andra sidan bildskärmen sitter människor som du i det verkliga livet också vill bli trevligt bemött av.

Netikettregler:

Skriv tydligt:

När du publicerar ett bidrag bör du vara medveten om att bidraget kan läsas av människor i hela Europa. Undvik regional dialekt och skriv tydliga, fullständiga meningar. Skriv om möjligt så att alla kan förstå.

Var vänlig:

Vänlighet gynnar kommunikationsutbytet. Tala om när du tycker om något som du läst eller sett. Personangrepp är inte tillåtet. Undvik förolämpningar och var noga med tonen.Ironi och dubbeltydigheter kan ofta tolkas fel. Om det finns något att kritisera ber vi dig att formulera dig sakligt i trevlig ton.

Respektera andra människors åsikter:

Om ett av dina foton eller bidrag kritiseras eller får ett negativt omdöme ber vi dig att läsa igenom kommentaren i lugn och ro, fundera på om du vill besvara den och skriv ett sakligt svar. Var inte långsint, undvik förolämpningar och var beredd att be om ursäkt.

Var noga med ett lämpligt innehåll:

Rasistiska, sexistiska eller annat människorättsligt kränkande innehåll har inte någon plats här.

Håller du dig till dessa enkla regler kan vi alla bidra till ett fantastiskt forum och en spännande tävling med ett aktivt foto- och meningsutbyte.

Mycket nöje!

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description